Novi načini volontiranja – virtualna logorska vatra

Dragi izviđački prijatelji,

Kao dio Regionalnog izviđačkog plana ‘22-‘25, naš tim za nove načine volontiranja zaronio je u razvoj trendova volontiranja i jedva čekamo poduzeti korake uz vaš vrijedan doprinos.

Sljedeća faza projekta New Ways of Volunteering je povezivanje s izviđačkim organizacijama koje razmatraju, planiraju ili već isprobavaju nove načine volontiranja kako bismo mogli učiti i dijeliti s drugima diljem regije. Cilj nam je podržati vas u postavljanju i vođenju novih pilot projekata ili vašim tekućim naporima. Ne trebate nikakvo prethodno iskustvo; jedini preduvjet je volja istraživati ​​i posvetiti svoje vrijeme pilot projektu.

Kako bismo započeli ovo zanimljivo putovanje, želimo pozvati vas i relevantne članove vaše organizacije na virtualnu logorsku vatru koja je zakazana za 31. januara 2024. od 19:30 do 20:30 CET. Tijekom ove sesije pružit ćemo najnovije informacije o našem napretku, podijeliti svoja otkrića i, što je najvažnije, čuti i razmijeniti ideje o različitim trendovima volontiranja unutar vaše organizacije. Ovo je također prilika da uputite poziv da čujete više o tome kako možete sudjelovati u nadolazećim fazama projekta.

Kako biste iskazali svoj interes za isprobavanje novih načina volontiranja ili se registrirali za raspravu uz logorsku vatru, ispunite kratki obrazac sa svojim podacima do 31. januara u 18:00 CET. Više detalja o pilot projektima i logorskoj vatri možete pronaći na ovoj poveznici ( link)

Za sva dodatna pitanja ili pojašnjenja, slobodno kontaktirajte Rachel Wilkinson, voditeljicu tima za New Ways of Volunteering tim, putem Rachel.Wilkinson@scout.org.

Izviđački pozdrav,

Europska izviđačka regija
11. Januar 2024