Odabrani učesnici za Woodbadge seminar, Bohinj Slovenija 2024

 

Sa zadovoljstvom objavljujemo da smo odabrali kandidate za Wood Badge seminar u organizaciji izviđača Slovenije. Ovaj seminar predstavlja vrhunac izviđačkog obrazovanja i usavršavanja, a ove godine ima posebnu međunarodnu dimenziju.

Ponosni smo što će naši članovi imati priliku upoznati izviđače iz različitih zemalja, uključujući Finsku, Island, Litvu, Srbiju, kao i domaćine iz Slovenije. Ova raznolika grupa učesnika doprinosi bogatstvu iskustava i znanja, stvarajući jedinstvenu priliku za međukulturalnu razmenu i izgradnju globalnih prijateljstava.

Wood Badge seminar je dizajniran da pruži naprednu obuku i razvoj liderstva, omogućavajući učesnicima da unaprede svoje veštine i doprinesu zajednicama iz kojih dolaze. Kroz intenzivne radionice, praktične aktivnosti i timski rad, učesnici će steći dragocijeno iskustvo koje će im pomoći u daljem izviđačkom radu.

Radujemo se što ćemo vidjeti kako naši učesnici koriste stečena znanja i vještine u svojim matičnim zemljama, gradeći bolju i jaču izviđačku zajednicu na međunarodnom nivou.

Svim odabranim kandidatima želimo puno uspjeha i inspirativno iskustvo na ovogodišnjem Wood Badge seminaru!

Woodbadge 2024 odluka